Tjek Events for at se specielle menuer til højtider, smagsrejse-aftener, og mad ud af huset
Frokostmenu
Alle dage fra 11.30-14.30
Snacks
Jomfruhummer – tomat – dild
Hønsekroket – purløg – timian
Rødbedetatar – sennep – persille
120
Hjemmebagt focaccia med pisket brunet smør
Lyssej – Rødder – Fiske fumé
Saltet lyssej, rødder i alverdens farver samt samt skummende fiske fumé
135
Kammusling – Pastinakker – Persille
Ristet kammuslinger hertil variation over pastinakker, saltet citron samt persille blanquette
195 / 275
Løg – Løg – løg
Bagt og grillet zitauerløg i symfoni af karameliseret pure lavet på danske løg, selleri og æbler hertil løg/svampe bouillon
175 / 245
Mør gris – Pommes kroket – Græskar
Braiseret grisekæbe af dansk gris ledsaget kroket på kartoffel og grise bryst samt græskar, bagt og som pure - sauce på brasierelagen mættede med tranebær
365
Oste – Knas – Kompot
Vælg mellem 3,5 eller 7 franske oste fra vores ostevogn, ledsaget af sprødt knækbrød, samt sæsonens kompot
145 / 195 / 235
Lokale æbler – Ølkage – Kærnemælks iscreme
bagte æbler i grov kompot med øl kage crumble samt kærnemælks iscreme
125
Pris pr. kuvert
4 retter 625,-
5 retter 725,-
6 retter 825,-
Hele rejsen rundt med det blå tog, inkl vinmenu, kaffe og sødt
1650,- pr kuvert