Tjek Events for at se specielle menuer til højtider, smagsrejse-aftener, og mad ud af huset

Frokostmenu

Alle dage fra 11.30-14.30

Snacks

Jomfruhummer – tomat – dild
Hønsekroket – purløg – timian
Rødbedetatar – sennep – persille

120

Hjemmebagt focaccia med pisket brunet smør

Lyssej – Rødder – Fiske fumé

Saltet lyssej, rødder i alverdens farver samt samt skummende fiske fumé

135

Kammusling – Pastinakker – Persille

Ristet kammuslinger hertil variation over pastinakker, saltet citron samt persille blanquette

195 / 275

Løg – Løg – løg

Bagt og grillet zitauerløg i symfoni af karameliseret pure lavet på danske løg, selleri og æbler hertil løg/svampe bouillon

175 / 245

Mør gris – Pommes kroket – Græskar

Braiseret grisekæbe af dansk gris ledsaget kroket på kartoffel og grise bryst samt græskar, bagt og som pure - sauce på brasierelagen mættede med tranebær

365

Oste – Knas – Kompot

Vælg mellem 3,5 eller 7 franske oste fra vores ostevogn, ledsaget af sprødt knækbrød, samt sæsonens kompot

145 / 195 / 235

Lokale æbler – Ølkage – Kærnemælks iscreme

bagte æbler i grov kompot med øl kage crumble samt kærnemælks iscreme

125

Pris pr. kuvert

4 retter 625,-
5 retter 725,-
6 retter 825,-

Hele rejsen rundt med det blå tog, inkl vinmenu, kaffe og sødt

1650,- pr kuvert