Tjek Events for at se specielle menuer til højtider, smagsrejse-aftener, og mad ud af huset

Sæsonmenu - Jul

Alle dage fra 18-21

Snacks

Blåmusling – persille – æble    
Makrel – citron  – dild
Kalvebrissel – sort hvidløg – kørvel

Hjemmebagt foccacia med Det Blå Tog’s signatur smør

125,-

Kammusling – jordskokker – perberrod

Kreds af kammusling og jordskokker hertil jordskokkepure, chips, peberrod samt spændstige vinterurter

145,-

Torsk – gule beder – græskar

Fiskesouflee én croute af torsk flankeret af gule beder samt græskar velué

145,-

Løg – selleri – estragon

Saftig selleri, med syltet perleløg, porre chiffonader, estragon og cremet løgsuppe

195,- / 275,-

Berberieand – kastanje – portvinssauce

Bryst af berberian i symfoni med pommes kroket, selleripure møre kastanjer , saltbagt rødbede samt portvinssauce

375,-

Oste – Knas – Kompot

Vælg mellem 3,5 eller 7 franske oste fra vores ostevogn, ledsaget af sprødt knækbrød, samt sæsonens kompot

145,- / 195,- / 235,-

Blommer – mazarin – kanel pannacotta

Tærte med blommekompot, mazarin samt kanel pannacotta

125

Pris pr. kuvert

4 retter 625,-
5 retter 725,-
6 retter 825,-

Hele rejsen rundt med det blå tog, inkl vinmenu, kaffe og sødt

1450,- pr kuvert