Tjek Events for at se specielle menuer til højtider, smagsrejse-aftener, og mad ud af huset
Sæsonmenu - Jul
Alle dage fra 18-21
Snacks
Blåmusling – persille – æble
Makrel – citron – dild
Kalvebrissel – sort hvidløg – kørvel
Hjemmebagt foccacia med Det Blå Tog’s signatur smør
125,-
Kammusling – jordskokker – perberrod
Kreds af kammusling og jordskokker hertil jordskokkepure, chips, peberrod samt spændstige vinterurter
145,-
Torsk – gule beder – græskar
Fiskesouflee én croute af torsk flankeret af gule beder samt græskar velué
145,-
Løg – selleri – estragon
Saftig selleri, med syltet perleløg, porre chiffonader, estragon og cremet løgsuppe
195,- / 275,-
Berberieand – kastanje – portvinssauce
Bryst af berberian i symfoni med pommes kroket, selleripure møre kastanjer , saltbagt rødbede samt portvinssauce
375,-
Oste – Knas – Kompot
Vælg mellem 3,5 eller 7 franske oste fra vores ostevogn, ledsaget af sprødt knækbrød, samt sæsonens kompot
145,- / 195,- / 235,-
Blommer – mazarin – kanel pannacotta
Tærte med blommekompot, mazarin samt kanel pannacotta
125
Pris pr. kuvert
4 retter 625,-
5 retter 725,-
6 retter 825,-
Hele rejsen rundt med det blå tog, inkl vinmenu, kaffe og sødt
1450,- pr kuvert