Tilbage til Alle begivenheder

Glassalen - Fransk Bistro - Pop Up

  • Glassalen - Pop up 1 Banegårdspladsen Vejen, 6600 Denmark (kort)

Bistrokort

Forretter

Fransk løgsuppe med ostebrød — 70,-

Klassisk salat med Chevre Chaud — 85,-

Terrin af confiteret and med pistace og syltede trompetsvampe og creme — 95,-

Fransk løgsuppe med ostebrød — 70,-


Hovedretter

Vol au vent med brisler og svampeb — Frokost 110,- // Aften 195,-

Dagens friske fangst i cremet jordskokkesuppe — 275,-

Rørt tatar ala Michaud med bitre salater, grove pommes frites samt sauce tatar — Frokost 115,- // Aften 225,-

Klassisk steak-frites - bøf med grove pommes frites, bitre salater samt bearnaise creme — Frokost 100,- // Aften 200,-


Dessert

3 slags franske oste med kompot og knas — 105,-

Klassisk cremebruleé med syltede blommer — 105,-

Tarte au citron — 125,-

Snacks i Glassalen 

Alle tilkøb serveres i 2 stk.

Fisk

Stenbiderrogn – citrus – friskost — 65 ,-

Laks – urter – rygeostcreme — 55 ,-

Rejekugle – piment – dild — 65 ,-

Kammusling – peberrod – gulerod — 60 ,-

Grønt  

Arancini – sennep – timian — 65 ,-

Jordskok – svampe – karse — 65 ,-

Selleri – løg – øl — 55 ,-

Rødbede – peber – tomat — 60 ,-

Kød

Svendborg gris – honning – rosmarin — 70 ,-

Vaffel – tatar – sort hvidløg — 65 ,-

Grissini – skinke – purløg — 55 ,-

Høns – spice – sennep — 60 ,-

Sødt  

Citron – mergrens — 65 ,-

Chokolade – brombær – cremefraiche — 65 ,-

Bestil bord på tlf: 30 27 51 09

Forrige
Forrige
28. november

Glassalen - Fransk Bistro - Pop Up

Næste
Næste
31. december

Nytårsaften