Bistrokort
Forretter
Fransk løgsuppe med ostebrød — 70,-
Ceviche af hvid fisk med sylt og urtecreme og jordskokkechips — 95,-
Klassisk salat med Chevre Chaud — 85,-
Terrin af confiteret and med pistace og syltede trompetsvampe og creme — 95,-
Salat med røget makrel, krydderurter og citrus — 70,-
Hovedretter
Vol au vent med brisler og svampe — 110,-
Rørt tatar ala Michaud med bitre salater, grove pommes frites samt sauce tatar — 115,-
Klassisk steak-frites - bøf med grove pommes frites, bitre salater samt bearnaise creme — 150,-
Dessert
3 slags franske oste med kompot og knas — 105,-
Klassisk cremebruleé med syltede blommer — 70,-
Snacks i Glassalen
Alle tilkøb serveres i 2 stk.
Fisk
Stenbiderrogn – citrus – friskost — 65 ,-
Laks – urter – rygeostcreme — 55 ,-
Rejekugle – piment – dild — 65 ,-
Kammusling – peberrod – gulerod — 60 ,-
Grønt
Arancini – sennep – timian — 65 ,-
Jordskok – svampe – karse — 65 ,-
Selleri – løg – øl — 55 ,-
Rødbede – peber – tomat — 60 ,-
Kød
Svendborg gris – honning – rosmarin — 70 ,-
Vaffel – tatar – sort hvidløg — 65 ,-
Grissini – skinke – purløg — 55 ,-
Høns – spice – sennep — 60 ,-
Sødt
Citron – mergrens — 65 ,-
Chokolade – brombær – cremefraiche — 65 ,-
Bestil bord på tlf: 30 27 51 09